• Meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij laten alles netjes achter
  • Erkend schildersbedrijf

Een goed onderhouden woning met Licht Schildersbedrijf

Onderhoud aan uw woning: dat moet goed gebeuren. Zo voorkomt u onnodige kosten en wordt de levensduur en waarde van uw woning verhoogd. Ons schildersbedrijf in Hoorn levert vakkundig werk, zodat u jaren niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud.

Werkzaamheden in en om uw woning

Bij elke klus aan uw huis komt een hoop kijken. Misschien heeft u er wel verstand van, maar niet de juiste materialen. Wij hebben beiden. Naast buiten- en binnenschilderwerk, verzorgen wij ook verschillende werkzaamheden in en om het huis. Bijvoorbeeld glaszetten, behangen, plafondafwerking en spuitwerk. Ook is Licht Schildersbedrijf gecertificeerd houtrotreparatiespecialist 

Binnenschilderwerk

Bent u uitgekeken op uw behang? Wilt u een trendy kleur op de wand? Of een bijpassende kleur kozijnen bij uw nieuwe gordijnen?

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Buitenschilderwerk

Bij elk project kijken wij wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn. Ook letten wij op de staat van de ondergrond en welk verfsysteem het beste op deze ondergrond kan worden toegepast. 

Wij leveren maatwerk. Zo heeft de zonkant van uw huis wellicht meer aandacht nodig. U ontvangt dan ook een offerte op maat zodat u nooit teveel betaalt.

buitenschilderwerk, schildersbedrijf Hoorn, schildersbedrijf Noord-Holland,

Spuitwerk

Voor een strak en egaal resultaat kunt u ook kiezen voor spuitwerk op uw kozijnen, deuren of wanden. Ook pas gestucte wanden en plafonds kunnen mooi worden afgewerkt met spuitwerk. 

 

spuitwerk, schildersbedrijf Hoorn, schildersbedrijf Noord-Holland,
houtrotreparatie, spuitwerk, behangwerk,

Houtrotreparatie en klein timmerwerk

Woont u in een ouder huis? Dan is de kans groot dat u last heeft van houtrot.

Houtrot komt vaak voor door achterstallig onderhoud, verkeerde glasafdichting of slechte ventilatie. Als u het vermoeden heeft dat u houtrot heeft aan uw huis, laat het dan zo snel mogelijk door ons repareren. Op deze manier voorkomt u dat de staat van uw houtwerk verder verslechterd.

Ook klein timmerwerk kunnen wij voor u verzorgen. Soms hoeft er bij houtrot bijvoorbeeld alleen maar een klein gedeelte vervangen te worden.

houtrotreparatie, spuitwerk, behangwerk, stucwerk

Wat doen wij nog meer?

  • Wandafwerking 
  • Behangwerk
  • Verftechnische en kleuradviezen
  • Vloerafwerkingen
  • Interieurspuitwerk
  • ​Glaszetten: wij zetten voor u ook glas, zoals isolatieglas, enkel glas en gelaagd glas.
Licht Schildersbedrijf Hoorn AF-Erkend

Licht Schildersbedrijf Hoorn is aangesloten bij:

Meer weten? Ga naar de website van onderhoud NL Garantie