Meer dan 20 jaar ervaring    Wij laten alles netjes achter    Erkend schildersbedrijf

Licht Schildersbedrijf voor een goed onderhouden woning in de regio Hoorn

Onderhoud aan uw woning: dat moet goed gebeuren. Zo voorkomt u onnodige kosten en worden de levensduur en de waarde van uw woning verhoogd. Ons schildersbedrijf in Hoorn levert vakkundig werk, zodat u jaren niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud.

Werkzaamheden in en om uw woning

Bij elke klus aan uw huis komt een hoop kijken. Misschien hebt u er wel verstand van, maar niet de juiste materialen. Wij hebben beide. Naast buiten- en binnenschilderwerk, verzorgen wij ook verschillende werkzaamheden in en om het huis. Bijvoorbeeld glaszetten, behangen, plafondafwerking en spuitwerk. Ook is Licht Schildersbedrijf gecertificeerd houtrotreparatiespecialist. 

Binnenschilderwerk

Bent u uitgekeken op uw behang? Wilt u een trendy kleur op de wand? Of een bijpassende kleur kozijnen bij uw nieuwe gordijnen?

 

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Vraag een offerte aan

Buitenschilderwerk

Bij elk project kijken wij wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn. Ook letten wij op de staat van de ondergrond en welk verfsysteem het beste op deze ondergrond kan worden toegepast. 

 

Wij leveren maatwerk. Zo heeft de zonkant van uw huis wellicht meer aandacht nodig. U ontvangt dan ook een offerte op maat zodat u nooit teveel betaalt.

Vraag een offerte aan

Spuitwerk

Voor een strak en egaal resultaat kunt u ook kiezen voor spuitwerk op uw kozijnen, deuren of wanden. Ook pas gestucte wanden en plafonds kunnen mooi worden afgewerkt met spuitwerk. 

Vraag een offerte aan
Houtrotreparatie door Licht Schildersbedrijf

Houtrotreparatie en klein timmerwerk

Woont u in een ouder huis? Dan is de kans groot dat u last hebt van houtrot.

 

Houtrot komt vaak voor door achterstallig onderhoud, verkeerde glasafdichting of door slechte ventilatie. Als u het vermoeden hebt dat u houtrot hebt aan uw huis, laat het dan zo snel mogelijk door ons repareren. Op deze manier voorkomt u dat de staat van uw houtwerk verder verslechtert.

 

Ook klein timmerwerk kunnen wij voor u verzorgen. Soms hoeft er bij houtrot bijvoorbeeld alleen maar een klein gedeelte vervangen te worden.

Neem contact op
Behangen en meer door Licht Schildersbedrijf

Wat doen wij nog meer?

  • Wandafwerking 
  • Behangwerk
  • Verftechnische en kleuradviezen
  • Vloerafwerkingen
  • Interieurspuitwerk
  • ​Glaszetten: wij zetten voor u ook glas, zoals isolatieglas, enkel glas en gelaagd glas.
Neem contact op

Licht Schildersbedrijf Hoorn is aangesloten bij:

Meer weten? Ga naar de website van Onderhoud NL Garantie

Neem contact op met Licht Schildersbedrijf

Licht Schildersbedrijf maatwerk in schilderwerk

Schakel ons in